PAPRICAS PE LEGUME

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 ardei rosi
  • 2 morcovi
  • 4 rosii
  • 4 ciuperci sampioane
  • 1 lingura de faina alba
  • 100 gr zmantana
  • 1 1 lingura pasta de rosii.

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt se pune la calit,dupa aia se razaleste morcovul se caleste sa daie culoare se pun pe rand toate legumele taiate marunt la calit, se pune un pic de apa se lasa la foc incet sa se caleasca,se face zmantana cu faina si cu pasta de rosi se pune peste legume sa da un clocot si gata ,sare piper patrungel vegeta dupa gust. pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise