Papusoi copt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • ulei de gatit pentru uns
  • 1 ou
  • 500 g porumb (conserva)
  • 3 rosii mari coapte, taiate cuburi
  • un varf de cutit de zahar
  • sare si piper
  • 75 g de pesmet
  • 80 g unt, taiat in bucati mici

Mod de preparare

1. Preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 3 / 170 grade Celsius.

2. Se unge cu ulei o tava mare de copt. Intr-un bol, se amesteca porumbul, rosiile taiate cuburi, oul batut si zaharul. Se adauga sare si piper dupa gust.

3. Se toarna amestecul intr-o tava de copt si se preseaza intr-un strat uniform cu o lingura.

4. Se presara pesmetul deasupra si apoi, bucatelele de unt.

5. Se coace la cuptor timp de 45-50 de minute pana cand suprafata devine aurie. Se serveste cald, simplu sau ca garnitura, cu sunca sau carnaciori!

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise