Papusoi copt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • ulei de gatit pentru uns
  • 1 ou
  • 500 g porumb (conserva)
  • 3 rosii mari coapte, taiate cuburi
  • un varf de cutit de zahar
  • sare si piper
  • 75 g de pesmet
  • 80 g unt, taiat in bucati mici

Mod de preparare

1. Preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 3 / 170 grade Celsius.

2. Se unge cu ulei o tava mare de copt. Intr-un bol, se amesteca porumbul, rosiile taiate cuburi, oul batut si zaharul. Se adauga sare si piper dupa gust.

3. Se toarna amestecul intr-o tava de copt si se preseaza intr-un strat uniform cu o lingura.

4. Se presara pesmetul deasupra si apoi, bucatelele de unt.

5. Se coace la cuptor timp de 45-50 de minute pana cand suprafata devine aurie. Se serveste cald, simplu sau ca garnitura, cu sunca sau carnaciori!

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise