Parfait 4 - reteta rapida

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 linguri de zahar
  • 2 linguri cacao
  • 6 linguri apa
  • 4 oua
  • 400 g smantana
  • Optional:
  • rom, nuci, stafide, ciocolata, fructe uscate, dulceata

Mod de preparare

Se amesteca zaharul, cacao şi apa si se pun pe ochiul de aragaz la foc mic pana se omogenizeaza compoziţia, se topeste zaharul.

Se lasa sa se racoreasca putin apoi se incorporeaza pe rand cele 4 galbenusuri.

Se bat spuma albusurile si se adauga in compozitie.

Se adauga smantana nebatuta si se amesteca compozitia pana la omogenizare.

Optional se pot adauga: rom, nuci, stafide, ciocolata, fructe uscate, dulceata, dupa inspiratie.

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise