Parfait 4 - reteta rapida

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 linguri de zahar
  • 2 linguri cacao
  • 6 linguri apa
  • 4 oua
  • 400 g smantana
  • Optional:
  • rom, nuci, stafide, ciocolata, fructe uscate, dulceata

Mod de preparare

Se amesteca zaharul, cacao şi apa si se pun pe ochiul de aragaz la foc mic pana se omogenizeaza compoziţia, se topeste zaharul.

Se lasa sa se racoreasca putin apoi se incorporeaza pe rand cele 4 galbenusuri.

Se bat spuma albusurile si se adauga in compozitie.

Se adauga smantana nebatuta si se amesteca compozitia pana la omogenizare.

Optional se pot adauga: rom, nuci, stafide, ciocolata, fructe uscate, dulceata, dupa inspiratie.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise