Parfait cu alune

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g zahar pudra
  • 1/2 l lapte
  • 6 galbenusuri
  • 150g alune prajite
  • 50g zahar tos
  • 1/2 kg frisca dulce batuta

Mod de preparare

Zaharul tos se caramelizeaza si se adauga alunele ;se lasa sa se raceasca si se piseaza (mai mare)

Galbenusurile se bat cu zaharul pudra pina se face ca o crema ,se adauga caramelul si laptele

Se pune la baie de aburi se se bate cu telul pina se ingroasa .

Se lasa sa se racesca si se adauga frisca .

Se da la congelator

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise