Parfait cu fructe si iaurt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g zmeura
  • 200g iaurt
  • 200g branza de vaci
  • 60g zahar pudra
  • 100ml frisca
  • 4 capsuni
  • 1/4 pepene galben
  • 2 kiwi
  • 1 banana
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 4 linguri fulgi de ovaz

Mod de preparare

Se paseaza zmeura.Iaurtul se amesteca cu branza de vaci si zahar pudra;se inglobeaza frisca batuta.

Se imparte compozitia in doua;intr-una din parti se adauga piureul de zmeura.Cele doua compozitii se pun in vase diferite si se dau la congelator cca.50 minute.

Bananele se taie felii si se stropesc cu suc de lamaie.Pepenele se taie cuburi,kiwi felii,iar capsunile jumatati.

In 4 cupe se repartizeaza fulgii de ovaz,deasupra lor se asaza parfairul de iaurt;se adauga apoi 1/2 din cantitatea de cuburi de pepene galben.Se acopera cu o portie de parfait de zmeura si se decoreaza cu restul de cuburi de pepene galben,felii de banane,kiwi si capsuni.Cupele se pudreaza cu zahar si se pot servi alaturi de briose cumparate.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise