PARFAIT DE CIOCOLATA

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar tos
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri ness
  • 1 lingurita Amaretto
  • 1 zahar vanilinat
  • 300 gr frisca batuta
  • stafide
  • bucati de ciocolata sau orice alt ingredient adecvat.

Mod de preparare

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul apoi se adauga cacaua, zaharul vanilinat, Amaretto si in final frisca si albusurile spuma care nu se mixeaza ci se incorporeaza in toata compozitia cu ajutorul unei linguri de jos in sus. Se adauga si celelalte ingrediente ca stafide, nuci, alune sau orice alt adaos placut inghetatelor. Se toarna in cupe si se pune in congelator.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise