Parfait de zahar ars

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 galbenusuri
  • 150g zahar pudra
  • 1/2 l lapte
  • 150g zahar tos
  • 2 linguri apa
  • 1/2 kg frisca batuta ,dulce

Mod de preparare

Zaharul tos se caramelizeaza si se stinge cu apa.

Galbenusurile se freaca pina se albesc

Zaharul pudra se amesteca cu galbenusurile .

Se amesteca totul cu laptele .

Se bate bine cu telul pe baie de apa pina devine o crema groasa.

Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu frisca

Se da la congelator pentru citeva ore(cel mai bine peste noapte)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise