Parjoale cu fasole verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 1-2 oua
  • ceapa verde
  • sare
  • piper
  • faina
  • 1 rosie
  • ardei gras rosu si verde
  • 500 g fasole verde
  • ulei
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se toaca carnea inca o data impreuma cu ceapa verde ( se poate adauga un cartof crud sau o felie de paine inmuiata si apoi stoarsa)Se pune sare si piper, ouale si patrunjel verde tocat. Se amesteca bine toata pasta si se lasa sa se odihneasca 15 minute. Se ia cu lingura din compozitie si se fac in palma parjoale care se dau prin faina si apoi se prajesc.

2 cepe verzi se toaca marunt si impreuna cu ardeiul gras si rosia taiate cubulete se calesc in putin ulei apoi se adauga fasolea verde. Punem o canita cu apa , sare , piper si lasam sa fiarba acoperit.

Fasolea se serveste cu parjoale.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise