Pasat sarat de ovaz

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g carne slaba de pui sau porc
  • 1 litru apa
  • 1 lingurita sare
  • 100 g ovaz pentru pasat

Mod de preparare

Se toaca marunt carnea, cu satirul. Se pune apa la fiert, cu sarea, intr-o cratita mare. Se adauga carnea si se tine pe foc citeva min, pina se schimba culoarea. Se pune in apa ovazul, se amesteca bine si se pune pe fo. Se acopera vasul sis e lasa pe foc 5 min sau pina se patrunde pasatul. Nu se mai amesteca dupa ce se ia cratita de pe foc. Se gusta si daca este necesar se mai adauga putina sare , apoi se serveste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise