Pasca-prajitura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Umplutura:
  • 1kg branza dulce
  • un pumn stafide inmuiate in prealabil in apa cu rom
  • 3 oua
  • 3 linguri de gris
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie si portocala
  • zahar dupa gust
  • scortisoara
  • Aluat:
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • esenta de lamaie si vanilie

Mod de preparare

Amestecati ingredientele pt. umplututura.

Amestecati ingredientele pt aluat si faceti o compozitite asemenatoare pandispanului.

Turnati aluatul intr-o tava rotunda unsa cu ulei si tapetata cu faina

La mijloc turnati umplutura de branza si amestecati usor cu o lingura de lemn fara ajunge la fundul sau marginea tavii, astfel incat cele doua compozitii sa se amestece

Turnati deasupra un ou batut amestecat cu un iaurt mic si dati la cuptor cam 30 min sau pana se rumeneste

*Daca doriti puteti glazura pasca cu ciocolata

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise