Pasta alla carbonara

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr sunculita
  • 300 gr pasta scurta
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 100 gr parmigiano ras

Mod de preparare

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete si se trage in tigaie cu 2 linguri ulei ,2 linguri apa,sare si piper.

Ouale se bat bine cu parmigiano.Nu sarati ouale pentru ca de obicei parmigiano este destul de sarat.

Cand pasta este fiarta ,se scurge si se pune peste sunculita.Sunculita nu trebuie sa fie uscata,daca este asa puneti 2 3 linguri de apa in care a fiert pasta.Inca ceva important\"nu clatiti pastele cu apa rece\".

Lasati pastele se ia putin din sucul de la sunculita ,iar apoi adaugati ouale batute cu parmigiano,mestecati continuu timp de 2 min.

Masa este servita.Simpla,delicoasa si gata in cateva minute.

Pofta mare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise