Pasta de ardei

Reteta de pasta de ardei. Cum prepari acasa reteta de pasta de ardei fara conservant.

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 5 kg ardei kapia
  • 5 kg ardei galbeni pentru umplut
  • 2 kg ardei bulgaresti dulci
  • 5 linguri sare neiodata
  • 10 linguri zahar

Mod de preparare

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un ceaun mare de tuci la fiert.

Se adauga sare, zahar, se pot adauga si ierburi aromate dar de la o vreme eu nu mai pun decat sare si zahar, ierburi aromate pun doar in mancare.Se fierb la foc potrivit pana ce scad la jumatate.

Apoi se pun in borcane, se pun capacele si se lasa sub paturi pana la racirea completa.

Cand s-au racit complet se aseaza in camara si se folosesc la ciorbe, supe, fripturi, tocanite si multe alte feluri de mancare.

Gustul dat de acest preparat este unul deosebit. Spor la treaba!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise