PASTA DE CIUPERCI

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci dar nu la conserva
  • 1 branza topita cu smantana
  • 1 branza topita cu sunca
  • un cub unt
  • vegeta

Mod de preparare

Ciupercile se decojesc, se spala si se taie marunt la robotul de bucatarie. Se calesc in unt pana scade apa lasata, dupa care se lasa la racit.

Cand ciupercile sunt reci se adauga branza topita, vegeta si se amesteca.

Este o pasta foarte buna.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise