PASTA DE CIUPERCI

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci dar nu la conserva
  • 1 branza topita cu smantana
  • 1 branza topita cu sunca
  • un cub unt
  • vegeta

Mod de preparare

Ciupercile se decojesc, se spala si se taie marunt la robotul de bucatarie. Se calesc in unt pana scade apa lasata, dupa care se lasa la racit.

Cand ciupercile sunt reci se adauga branza topita, vegeta si se amesteca.

Este o pasta foarte buna.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise