Pasta de conopida cu crema de branza si usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g conopida
  • 150 g crema de branza
  • 1 lingura maioneza
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fierbem buchetelele de conopida in apa cu sare cat sa fie al-dente – daca le fierbem prea tare conopida va fi apoasa si schimba toata consistenta cremei. Punem conopida la scurs si o lasam sa raceasca.Amestecam apoi toate ingredientele cu un mixer vertical sau un blender.Inainte sa servim pasta de conopida cu crema de branza si usturoi o lasam la rece minim o ora.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise