PASTA DE JUMERI

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt gospodinele care taie porc si nu consuma jumerile, o sugestie de folosire a acestora: sa prepare aceasta pasta care cu siguranta se va manca.
  • Avem nevoie de:
  • 1/2 kg jumeri, 4 oua fierte tari, 1 ceapa mare, 1 lingura mustar, piper, sare, boia dupa gust.

Mod de preparare

Jumerile se dau prin masina de carne, se pun intrun castronas, adaugam ceapa care se taie marunt, ouale bine maruntite, musatrul, piperul, sarea, boiaua, se omogenizeaza totul bine. Pasta se serveste pe paine prajita si se orneaza cu gogosari sau castraveti murati, se consuma de obicei la dejun.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise