Pasta de masline

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g masline
  • 100 g paine alba
  • 200 ml ulei
  • 50 g ceapa
  • zeama de lamaie.

Mod de preparare

Painea se inmoaie in apa rece, si apoi se stoarce bine. Maslinele se toaca marunt, dupa ce in prealabil, se oparesc si se curata de samburi. Se pun intr-un vas cu painea stoarsa, si se amesteca folosindu-se o lingura de lemn. La pasta obisnuita se adauga treptat ulei, in cantitati moderate. La sfarsit se adauga ceapa taiata marunt, sare dupa gust si lamaie.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise