PASTA DE MASLINE

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 400 g masline verzi fara samburi
  • 100 g masline negre fara samburi
  • 3 felii de paine de secara
  • 200 ml ulei
  • 6 catei de usturoi
  • cascaval

Mod de preparare

Trece maslinele prin masina de tocat sau paseaza-le cu blender-ul care are cutit.

Inmoaie painea in putina apa,dupa care amesteca-le cu o lingura de lemn sau mixer-ul si adauga uleiul putin cate putin ca la salata de icre,pana se incorporeaza tot.

La sfarsit,adauga usturoiul pisat.

Foloseste pasta pt sandvisuri sau tartine,adaugand deasupra cate o feliuta de cascaval.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise