Pasta de ou

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 oua 100 grame branza 100 grame unt piper sare

Mod de preparare

Ouale se fierb tari.Dupa fierbere se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se sfarama, la fel si branza.

Intr-un castron se pune untul la care se adaugabranza si galbenusurile sfaramate.Ingredientele se amesteca pana se obtine o pasta omogena.La aceasta pasta se poate adauga optional sare si piper.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise