Pasta de pate din ficat de pui(conserva)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g pate ficat pui(conserva)
  • 100g unt
  • 2 oua fierte tari
  • sare
  • piper macinat
  • marar verde

Mod de preparare

Se dau cele 2 galbenusuri fierte tari prin sita, se amesteca apoi cu untul batut spuma si celelate ingrediente. Se serveste ca atare sau pentru diverse umpluturi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise