Pasta de peste

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg peste
  • 5 kg. ceapa
  • 1 cescuta (cafea) otet de 9 grade
  • 1/2 borcan bulion 400gr
  • 1/2 ulei
  • condimente
  • sare dupa gust.

Mod de preparare

Se curata pestele,se taie ceapa pestisori,se pune la fiert ceapa cu pestele adaugand apa amestecata cu otetul pina cuprinde amestecul se fierbe pana se inmoaie oasele de peste,se da la rece.Se da prin masina de tocat carne aceasta compozitie , se pune la fiert cu 1/2 l ulei,bulionul,condimente, sare,se fierbe pina la consistenta unei zacusti.Se sterilizeaza baie de aburi.Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise