Pasta de usturoi

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o căpăţâna de usturoi
  • sare după gust
  • câteva picături de oţet sau zeamă de lămâie
  • ulei(cât cuprinde)

Mod de preparare

Se curăţă şi se zdrobeşte bine usturoiul intr-o piuliţă.(Dacă nu ai,într-un castron de plastic).Se adaugă sarea,oţetul(zeama de lămâie)şi,cu o singură paletă de la mixer(în piuliţă)sau cu amândouă (în castron),se mixează, adăugându-se ulei, ca la maioneză,până se obţine consistenţa dorită.Este excelent la :fripturi,ciorbă de burtă,vinete sau dovlecei pane,mici etc

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise