Pasta din masline negre

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr de masline negre fara samburi
  • 4filete de anchovy-peste din conserve
  • 1 ou tare
  • 1lingura ulei de masline
  • 1/2 lingura de capere din conserva
  • 2capatine de usturoi
  • 1lingurita frunze de oregano uscat
  • 1/4 lingurita de mustar iute
  • 1lingura de koniac
  • sare la nevoie,piper

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie sau blender si se macina pana se obtine o pasta omogena. Se gusta pentru a verifica daca este nevoie de sare sau piper si se pastreaza intr-un vas ermetic la frigider.

Este gustos pe felii de paine cu unt si pe cartofi copti in cuptor. Se poate folosi ca marinata la un pui.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise