Pasta gratinate la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g pasta
  • 500 ml lapte
  • 70 g unt
  • 70 g faina
  • 200 g cascaval ras
  • 50 g parmezan
  • 150 g crema de branza (eu am folosit crema de branza de capra)
  • 2 - 3 linguri smantana
  • 1 galbenus de ou
  • nuscsoara
  • felii de mozzarella si cubulete mici de unt

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare, urmand indicatiile de pe cutie. Se amesteca cu putin ulei pentru a nu se lipi.

Se pregateste sosul bechamell din lapte, unt, faina, nucsoara macinata, se adauga galbenusul si se amesteca bine.

Amestecam branza cu cascavalul si parmezanul cu crema bechamell iar la sfarsit adaugam pastele fierte.

-se unge o tava termorezistenta cu unt,se toarna compozitia,se aseaza cubulete de unt si feliile si mozzarella. Se introduc la cuptor la 200°C timp de 20 minute.

Se servesc calde cu putin parmezan. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise