Pasta Italiana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Macaroane sau paste - 500 g
  • 3-4 linguri de ulei sau de masline su de floarea soarelui
  • 2-3 catei de usturoi tocat
  • 300 - 400 g sunca de porc, sau alt tip de carne taiate patratele
  • 3-4 rosii tocate
  • 1 lingura de patrungel tocat
  • 100 g cascaval ras
  • piper si sare dupa gust

Mod de preparare

1 Macaroanele le fierbi, pina aproape sunt gata. Le speli in apa rece, le pui in oala si torni sosul de mai jos. Le lasi pe foc 2 min. si mesteci intr-una. Cind le servesti, le presori cu cascavalul ras si le dai in cuptorul cu microunde sau in rola pentru citeva minute

2 Sosul

Incingi uleiul in tigaie si pui usturoiul. Cind se rumeneste adaugi carnea sau sunca si mesteci intr-una un minut. Pui apoi rosiile tocate si lesi 10 min. la foc mediu pina se omogenizeaza pasta. Stingi focul si adaugi patrungelul.

Sosul e gata de pus in paste

Pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise