Pasta picanta din cartofi dulci (raw vegan)

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cartof dulce taiat cubulete
  • 1 avocado taiat cubulete
  • 1 lingurita mustar raw
  • 1/2 cana pulpa de nuca (rezultata de la lapte)
  • 1/2 lamaie, zeama
  • 1/2 ceapa taiata marunt
  • 1/2 legatura patrunjel taiat marunt
  • 5 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • sare de Himalaya dupa gust
  • piper dupa gust
  • sos de soia Shoyu

Mod de preparare

Cartoful, mustarul, avocado, si uleiul se amesteca foarte bine in robotul cu lama in S, pana devine o crema foarte fina. Se adauga condimentele, sosul de soia si se mai amesteca putin pana se omogenizeza. Pasta se pune intr-un castron, se adauga ceapa si patrunjelul si se amesteca totul cu o lingura de lemn.

Se serveste pe paine raw.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise