Pasta picanta din cartofi dulci (raw vegan)

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cartof dulce taiat cubulete
  • 1 avocado taiat cubulete
  • 1 lingurita mustar raw
  • 1/2 cana pulpa de nuca (rezultata de la lapte)
  • 1/2 lamaie, zeama
  • 1/2 ceapa taiata marunt
  • 1/2 legatura patrunjel taiat marunt
  • 5 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • sare de Himalaya dupa gust
  • piper dupa gust
  • sos de soia Shoyu

Mod de preparare

Cartoful, mustarul, avocado, si uleiul se amesteca foarte bine in robotul cu lama in S, pana devine o crema foarte fina. Se adauga condimentele, sosul de soia si se mai amesteca putin pana se omogenizeza. Pasta se pune intr-un castron, se adauga ceapa si patrunjelul si se amesteca totul cu o lingura de lemn.

Se serveste pe paine raw.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise