PASTA RECE

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -300 gr.paste scurte -o cutie mare de ton in ulei de masline -200 gr.de branza(mozarella si cascaval) -3 rosii potrivite -2 linguri de maioneza -busuioc proaspat

Mod de preparare

Pasta se fierbe in apa sarata la foc mic.Am mai citit in alte retete de adaugare ulei in apa dar nu este necesar, daca este o pasta de calitate nu se vor lipi intre ele.Intre timp scurgeti tonul de ulei si taiati in cubulete mici branza si rosiile.Puneti tot int-un bol si cand pasta e fiarta(nu lasati mai mult decat timpul indicat pe ambalaj)treceti-o printr-un jet de apa rece ca sa opriti coptura.Scurgeti bine pasta si adaugati-o peste ingrediente.Amestecati bine totul si nu uitati sa adaugati maioneza si poate un pic de sare pentru ca atunci cand treceti sub jetul de apa pasta pierde din sare.Deasupra ornati cu busuioc.Aceasta reteta o puteti pregati mai inainte si o puneti in frigider asa cina e pregatita si aveti timp si de altceva.Puteti adauga si alte ingrediente,dupa cum va place voua si celor dragi.Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise