Pastai in suc de rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg suc de rosii
  • 2 kg pastai
  • 3 legaturi verdeata (patrunjel sau telina)

Mod de preparare

Se curata pastaile de codite, se spala, apoi se rup in bucati de 2-3 cm lungime. Se fierbe cca 10-15 minute in suc de rosii, apoi se scot cu o paleta, se aseaza in borcane si deasupra se toarna sucul de rosii clocotit. Se acopera borcanele cu capace si se aseaza sub o patura pentru a se raci incet.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise