Paste carbonara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g kaizer
  • 300 g paste
  • 150 g cascaval ras (parmezan)
  • 150 g smantana
  • 1 ou
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb pastele cu putina sare. Se taie kaizerul cubulete si se pune la prajit in ulei cat sa unga tigaia. Pastele fierte si scurse bine se pun la foc mic intr-o cratita, se adauga amestecand incontinuu oul, kaiserul prajit, jumatate din cascavalul ras, smantana. Se amesteca pana cand se omogenizeaza toate ingredientele. Se aseaza pe farfurie si se decoreaza cu restul de cascaval ras si cu 2 frunze de busuioc sau de menta.

Pofta buna! ;)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise