Paste Carbonara reţetă simplă

Spaghete carbonara rețetă

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Spaghete - 300 gr.
  • Usturoi - 5 catei
  • Iaurt Muller - 150 gr.
  • Sunca de Praga - 200 gr.
  • Ulei de masline - 20 gr.
  • Vin alb - 30 gr.
  • Oua - 1 buc.
  • Busuioc
  • Cascaval - 150 gr.
  • Sare
  • Piper
  • Patrunjel

Mod de preparare

Mod de preparare Spaghete carbonara rețetă simplă:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se taie sunculita si se prajeste in uleiul de masline. Se toaca usturoiul si se adauga peste sunculita dar se lasa intr-un colt al tigaii.

Se adauga vinul si se mai lasa cateva minute sa scada.

Dupa ce s-au fiert, pastele se scurg de apa.

Sosul se pune intr-un castron, peste care se adauga iaurtul si oul batut, sare, piper, busuioc.

Peste sos se adauga pastele si se amesteca energic.Se presara cascavalul si patrunjelul.

Se servesc imediat cu un pahar de vin alb.

Pofta Buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise