Paste Carbonara reţetă simplă

Spaghete carbonara rețetă

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Spaghete - 300 gr.
  • Usturoi - 5 catei
  • Iaurt Muller - 150 gr.
  • Sunca de Praga - 200 gr.
  • Ulei de masline - 20 gr.
  • Vin alb - 30 gr.
  • Oua - 1 buc.
  • Busuioc
  • Cascaval - 150 gr.
  • Sare
  • Piper
  • Patrunjel

Mod de preparare

Mod de preparare Spaghete carbonara rețetă simplă:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se taie sunculita si se prajeste in uleiul de masline. Se toaca usturoiul si se adauga peste sunculita dar se lasa intr-un colt al tigaii.

Se adauga vinul si se mai lasa cateva minute sa scada.

Dupa ce s-au fiert, pastele se scurg de apa.

Sosul se pune intr-un castron, peste care se adauga iaurtul si oul batut, sare, piper, busuioc.

Peste sos se adauga pastele si se amesteca energic.Se presara cascavalul si patrunjelul.

Se servesc imediat cu un pahar de vin alb.

Pofta Buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise