Paste Chicken Alfredo

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 200 ml smantana dulce Dorna
  • 100 gr unt
  • 100 gr parmezan
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 200 gr. Tagliatelle

Mod de preparare

Taiem pieptul de pui in fasii si il condimentam cu sare si piper.

Il prajim in tigaia grill fara adaos de grasime.

Intre timp pregatim sosul cremos: topim untul intr-o tigaie. Usturoiul il zdrobim cu lama cutitului, apoi il taiem marunt si il adaugam peste unt. Lasam usturoiul sa se prajeasca usor in unt, maxim 1 minut (fara a-si schimba culoarea), apoi adaugam smantana. Cand smantana ajunge la punctul de fierbere, adaugam parmezanul si mai lasam pe foc, amestecand continuu, pana cand parmezanul este topit.Turnam sosul peste pastele fierte. Asezam deasupra pieptul de pui si presaram patrunjel verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise