Paste cu 3 feluri de paste

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g paste taitei/ macaroane/ spaghete
  • 1)pasta de ardei capia copti
  • pt.care avem nevoie de 3 ardei capia copti, 2 linguri nuci, ulei de masline
  • 2)pasta de masline pt care avem nevoie de 100 g masline tocate,usturoi, branza feta, ulei de masline
  • 3)pasta de rosii pt care avem nevoie de 1 rosie rasa pe razatoarea mare, magheran, busuioc, oregano, ulei de masline

Mod de preparare

Se pregatesc cele 3 feluri de paste - de ardei copti, masline si rosii. Ingredientele se mixeaza bine fiecare pe rand apoi se dau la rece. Se fierb intr-un l de apa cu sare pastele fainoase si cand sunt gata se adauga cele 3 tipuri de dressinguri in straturi alternative.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise