Paste cu bacon

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g paste (mie imi plac spiralele)
  • 1-2 catei usturoi
  • 150 g sunca afumata sau bacon
  • 150 g smantana
  • 300 g rosii proaspete sau din cutie
  • 100 g cascaval
  • frunze busuioc
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Usturoiul se taie marunt si se caleste in ulei impreuna cu sunca taiata cubulete, se adauga rosiile taiate marunt, se lasa sa fiarba la foc domol. Se adauga apoi smantana, sare, piper, si se mai lasa cateva minute pe foc. La sfarsit se adauga busuioc taiat marunt. Pastele se scurg si se servesc cu sosul de mai de sus si cascaval ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise