Paste cu branza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr paste spirala fierte
  • 100 gr de parizer de pui taiat cubulete
  • albusul ramas de la oul fiert pentru maioneza taiat cubulete
  • 4 linguri smantana
  • 3 linguri de maioneza
  • 1 ceapa taiata pestisori
  • sare si piper
  • otet

Mod de preparare

Pastele fierte si date prin apa rece le asezi intr-un castron. Adaugi parizerul, ceapa si albusul fiert, sarea si piperul. Stropesti cu o lingura de otet. Pui maioneza si smantana dupa care amesteci bine.

Asezi totul intr-un vas pentru cuptor. Razi branza deasupra si ornezi cu putine masline (daca vrei) si bagi la cuptor pentru 25 de minute.

Se poate face si in cuptorul cu microunde - cam 20 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise