Paste cu branza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr paste spirala fierte
  • 100 gr de parizer de pui taiat cubulete
  • albusul ramas de la oul fiert pentru maioneza taiat cubulete
  • 4 linguri smantana
  • 3 linguri de maioneza
  • 1 ceapa taiata pestisori
  • sare si piper
  • otet

Mod de preparare

Pastele fierte si date prin apa rece le asezi intr-un castron. Adaugi parizerul, ceapa si albusul fiert, sarea si piperul. Stropesti cu o lingura de otet. Pui maioneza si smantana dupa care amesteci bine.

Asezi totul intr-un vas pentru cuptor. Razi branza deasupra si ornezi cu putine masline (daca vrei) si bagi la cuptor pentru 25 de minute.

Se poate face si in cuptorul cu microunde - cam 20 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise