Paste cu branza de capra,spanac si chilli

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g spaghetti
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 ardei chilli
  • 200 grame spanac
  • busuioc dupa preferinta
  • sare,piper
  • 150-200 grame branza rasa de capra
  • rosii cherry

Mod de preparare

1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. .

2.  Incalziti uleiul intr-o tigaie la foc mediu,adaugati usturoiul taiat marunt si ardeiul apoi prajiti aproximativ un minut. Adaugati spanacul taiat fasii si mai lasati pe foc 2-3 minute pana se caleste bine.

3. Puneti pastele scurse peste spanac, amestecati bine si adaugati busuiocul taiat marunt(eu am folosit proaspat)

4. Serviti cu branza deasupra si cu rosii cherry

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise