PASTE CU BRANZA SI CIOCOLATA

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g paste
  • 300g branza de vaci
  • 3-4 oua
  • 2 zahar vanilat
  • 150g zahar
  • 2 cani cu lapte
  • o cescuta smantana(facultativ)
  • unt pentru uns tava

Mod de preparare

Se fierb pastele,se clatesc cu apa si se lasa la racorit.

Se bat ouale cu zaharul si zaharul vanilat,se adauga laptele,branza rasa si se adauga peste pastele din tava unsa cu unt.Se lasa la cuptor pana scade laptele cam 15-20min.Se scoate din cuptor si se rade ciocolata de menaj.

Daca nu vreti sa-i schimbati culoarea,se poate adauga ciocolata alba.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise