Paste cu carnat si smantana

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 g carnat proaspat
  • -1 cutie de 200 ml smantana
  • -400 g paste
  • -200 ml suc de rosii
  • -1 foaie de dafin
  • -un catel de usturoi

Mod de preparare

Carnatul se pune in tigaie in putin ulei de masline, nu inainte de a-i scoate pielita si a forma perisoare micute.

Se caleste amestecand cu atentie, se stinge cu sucul de rosii si, eventual un pic de apa, se adauga foaia de dafin, se fierb impreuna iar spre sfarsit se adauga smantana, se mai fierbe la fos mic cam 2-3 minute.

In sosul obtinut adaugam pasta fiarta si scursa, se amesteca bine, dupa care se serveste!

Daca doriti, puteti adauga parmezan ras pe deasupra.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise