Paste cu carnat si vinete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g paste fainoase
  • 250g carnat proaspat nu afumat
  • o vinata cu tot cu coaja
  • suc de rosii
  • oregano
  • sare
  • ulei
  • vin alb
  • un catel de usturoi

Mod de preparare

Se fierb pastele, separat se prepara condimentul pt paste: intr-o cratita se pune uleiul, usturoiul tocat marunt, focul trebuie sa fie mminim, ca sa nu arda usturoiul, se adauga carnatul scos din pielita facind perisoare mici care se pun pe foc peste usturoi si vinata tocata cubulete potrivite. Se calesc impreuna se mai adauga ulei pt vinetele absorb uleiul, se sting cu putin vin alb, se lasa sa evapore vinul si se adauga rosiile, se mai lasa pe foc, se adauga oregano, piper, sare si se condimenteaza pasta se servesc calde cu parmezan pe deasupra.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise