Paste cu carne din conserva

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g paste fainoase
  • 300 g carne de porc presata(1 conserva)
  • 200 g bulion
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1 lingurita tarhon
  • 1 lingurita miere de albine
  • 4 linguri ulei
  • 250 ml apa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe apa cu sare si o lingura de ulei. Cand incepe sa fiarba se adauga pastele si se fierb 15’.

Se toaca ceapa, ardeiul si se pun la calit in 3 linguri de ulei.

Scoatem carnea din conserva si o maruntim cu ajutorul unei furculite, dupa care o punem in cratita, peste ceapa si ardei. Se adauga o lingurita de miere,200 grame de bulion si o cana de apa (250 ml). Se pune sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecandu-se din cand in cand sa nu se prinda.

Condimentam cu o lingurita de tarhon si mai lasam cateva minute pana ce capata consistenta unui sos gros.

Se servesc pastele cu sosul pe deasupra. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise