Paste cu carne

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g penne
  • 500 g carne tocata de vita
  • 4 felii bacon
  • 1 ceapa
  • 200 ml suc de rosii
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • condimente dupa gust (oregano, busuioc)
  • 2 catei de usturoi pisati

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pune uleiul, se toaca marunt ceapa si usturoiul, se calesc putin. Apoi se adauga carnea tocata, condimentele, si baconul taiat feliute. Tot amestecul se fierbe pana capata aspectul unui sos. La final se adauga sucul de rosii si se lasa sa mai dea o data in clocot.

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si adauga peste carne, iar compozitia se amesteca bine. Se serveste fierbinte cu parmezan ras pe deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise