Paste cu chimen

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g paste,
  • 2 linguri chimen,
  • 100 g slanina afumata,
  • 1-2 ceapa,
  • 1-2 catei usturoi,
  • 2-3 oua,
  • 50 g unt,
  • 1 legatura patrunjel,
  • sare, piper,

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se caleste in unt, se adauga slanina taiata bucatele. Pastele se scurg bine, se amesteca cu chimenul si ouale batute si se adauga peste slanina si ceapa calite, se lasa la foc mic 5-10 minute. Se presara patrunjel tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise