Paste cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr paste
  • 200 gr ciuperci
  • 1 catel usturoi
  • 40 gr unt sau margarina
  • parmezan
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Usturoiul se calestee in putin ulei, dupa care se adauga ciupercile spalate si taiate, daca este nevoie si putina apa, si se lasa sa fiarba la foc mic. Intre timp, deoparte se fierb pastele in apa cu sare. Cand sunt fiarte, se scurg si se adauga peste ciuperci.

Se amesteca bine si se adauga untul sau margarina, parmezanuk si iar se amesteca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise