Paste cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g de paste pătrate mari
  • 1 borcănel cu ciuperci puse pe iarnă
  • brânza de burduf
  • piper
  • condiment amestecat
  • puţină pastă de ardei iute
  • sos de soia

Mod de preparare

Se fierb pastele dupaă instrucţiunile de pe pungă.

Se pune brânză de burduf într-un castron Se adaugă pastele fierbinţi, apoi peste paste ciupercile, ardeiul iute si sosul de soia.

Se pun mirodenii la alegere.Se amestecă şi se servesc imediat.

Dacă nu aţi pus ciuperci la borcan, căliti niste ciuperci şi niste ceapă şi le puneţi peste paste.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise