Paste cu două feluri de peşte, usturoi şi pătrunjel

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paste (noi am folosit tagliatelle)
  • 1 bucată potrivită de somon
  • 2 bucăţi de file de cod
  • 3 căţei de usturoi curăţaţi şi pisaţi
  • 2 linguri de pătrunjel verde tocat mărunt
  • ulei de măsline
  • sare
  • 1/4 linguriţă piper roz boabe sfărâmat

Mod de preparare

1. Pastele se fierb al dente, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Când pastele sunt gata, le treci pe sub un jet de apă rece şi le laşi la scurs.

2. Într-un wok sau o tigaie adâncă punem 3-4 linguri de ulei. Când uleiul este încins adăugăm peştele.

Îl tragem în tigaie 3-4 minute, după care se adaugă usturoiul amestecat cu piperul roz şi pătrunjelul, lăsăm 1 minut, cât să se împrietenească şi adăugăm pastele. Se amestecă cu grijă şi se lasă 1-2 minute pe foc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise