Paste cu fructe de mare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr paste
  • 500 gr fructe de mare
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 1 ligura unt
  • ulei de masline
  • 1-2 pahare vin alb sec

Mod de preparare

Usturoiul si ardeiul se toaca marunt. Pastele se fireb, iar dupa se amesteca cu o lingura de ulei de masline si se tin la cald (nu clati).Intr-o tigaie mare se incinge putin ulei de masline si se prajesc usturoiul si ardeiul. Fructele de mare se fierb, dupa care se adauga peste ingredientele prajite. In alta tigaie topiti untul si stingeti cu vin. Sosul de unt si vin se adauga peste fructele de mare. Se adauga sare si piper dupa gust.

In farfurie adaugati un start de paste, sos si decorati cu lamaie si verdeata.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise