paste cu legume si maslina

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g paste in forma de melcisori sau fundite
  • 100 g masline negre
  • 200 g branza telemea
  • 2 castraveti
  • 2 rosii
  • 100 ml ulei
  • 50 ml otet
  • 1 legatura de marar

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare, supa ce s-au racit, se strecoara, se trec printr-un jet de apa rece si apoi se adauga maslinele negre fara samburi, telemeaua rasa, castravetii si rosiile taiate felii.Peste toate acestea se toarna un sos facut din ulei , otet, marar taiat foarte marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise