Paste cu masline verzi si capere

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste
  • 400 g rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 50 g masline verzi rondele
  • 30 g capere
  • busuioc

Mod de preparare

Se fierb pastele asa cum scrie pe pachet, apoi se decojesc rosiile si se taie pulpa in cubulete. Curatam ceapa si usturoiul si le taiem feliute subtiri,punem uleiul sa se incinga intr-o tigaie si calim ceapa si usturoiul,apoi punem si rosiile,sare si piper. Le lasam pe foc 10 minute,iar dupa acest timp punem maslinele,caperele si busuiocul. Se scurg pastele de apa in care au fiert si se toarna peste amestecul din tigaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise