Paste cu mazare si slanina afumata

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g paste,
  • 300 g mazare( eu folosesc bonduelle congelata),
  • 50 g parmezan,
  • 200 ml supa de carne,
  • 2 cepe,
  • 30 g unt,
  • sare, piper,

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt, se adauga apoi slanina tocata marunt. Dupa 5 minute se adauga mazarea si supa si se lasa sa fiarba acoperit 10-15 minute. Acest sos se toarna peste pastele scurse, care au fost amestecate cu parmezanul. Se servesc imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise