Paste cu pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat si fara piele
  • 2 lingurite mustar dulce
  • 200ml vin
  • 200 ml smantana
  • 300g paste scurte fierte conform instructiunilor de pe pachet
  • sare
  • piper
  • ulei de orez
  • patrunjel
  • busuioc verde

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii, se amesteca cu mustar, sare si piper si se prajeste in ulei incins pana se rumeneste bine. Se scoate pieptul din tigaie si se face un sos din uleiul in care am prajit carnea. Se adauga, peste uleiul incins, vinul si se amesteca bine in tigaie pana se desface tot ce a ramas pe fundul acesteia din timpul prajirii pieptului. Se adauga apoi smantana, patrunjelul tocat marunt si se lasa pe foc cam 5 minute dupa care se adauga pastele fierte si scurse si pieptul de pui prajit . Se amesteca bine cu sosul , se adauga busuioc verde taiat marunt si se servesc calde , imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise