Paste cu pui la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g paste (penne)
  • 300 g carne de pui (fara os, fara piele)
  • 100 g ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 100 g ardei gras
  • 200 g mozzarella (sau un alt tip de branza, ce aveti acasa)
  • 200 ml sos de rosii
  • 200 ml smantana
  • 50 ml vin

Mod de preparare

Se caleste usturoiul pisat foarte putin (sa nu se prajeasca) apoi se adauga ceapa si ardeiul. Se pune carnea de pui taiata bucatele mici si dupa ce se rumeneste putin se adauga vinul. Apoi se adauga sosul de rosii, branza si smantana si se mai lasa putin pe foc. Intre timp se fierb pastele si se adauga peste sos. Apoi se toarna toate intr-un vas termorezistent si se da la cuptor aproximativ 5 minute (pana face crusta deasupra).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise