Paste cu roșii și busuioc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de spaghete,
  • 2 catei de usturoi, 1 ceapa,
  • 1 cutie de rosii decojite (in suc de rosii),
  • sare, piper,
  • frunze de busuioc.

Mod de preparare

Incingem tigaia, turnam putin ulei si mai apoi punem si cateii de usturoi, cu coaja cu tot; ii calim un pic, fara sa-i rumenim, doar cat sa imprumute uleiul aroma de usturoi, dupa care ii scoatem din tigaie. Calim in uleiul usturoiat ceapa tocata marunt, pana devine translucida, dupa care adaugam conserva de rosii decojite. Lasam sa fiarba pana se inmoaie rosiile, (ba chiar le putem taia in bucati mai mici), potrivim gustul de sare si piper. Pe final adaugam frunzele de busuioc.

Fierbem pastele in apa usor sarata, dupa care le scurgem. Le servim cu sosul de rosii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise